CGD: Certificatiebureau gespecialiseerd in handel en logistieke dienstverlening. CGD verzorgt onafhankelijk de keuringen van de mkbOK Keurmerkhouders websites en webwinkels.
De Business Partners van mkbOK
Geschilonline: Juridisch advies en geschilbemiddeling tussen consument en mkbOK Keurmerkhouder.
DataUniversal: internetexperts (15 jaar ervaring) , creatief, webdesign, webshops, SEO, advies, website analyse, software ontwikkeling, hosting, banner design en marketing diensten voor heel betaalbare tarieven! Ook de makers en onderhouders van mkbok.org en mkbok.nl
ICT Complete: Totaal oplossing op het gebied van ICT, backups, hosting, service en advies zijn hun kernpunten. Zij verzorgen uw ICT zaken van 0 tot 100.
Traffic Vision: Specialist in zoekmachine marketing
Spier IT: Maatwerksoftware binnen bereik van het midden en kleinbedrijf
PC4All: Gooi geen gevoelige bedrijfsinformatie op straat! Gratis datavernietiging voor MKB bij donatie van afgeschreven computers!
Notebook Totaal:  is een Total Solution Provider in hart en nieren. Zij kunnen al uw "mobile computing" projecten managen en uitvoeren.
MultiSafePay:Payment Service Provider. De betaaloplossing voor elke webwinkel.
Mtrack: is dé teller waarmee u een helder antwoord krijgt op alle vragen die u heeft over het bezoek aan uw website. 
MYSpotty: In 1 keer AL JOUW SOCIAL MEDIA beheren. Via 1 inlog kun je al je social media accounts onderhouden en via MySpotty ontvang je ook nog 100+ twittervolgers per maand (bij een betaald abonnement) . Je ontvangt een handig en waardevol GRATIS ebook en het My Spotty Team leert je hoe je geld kan verdienen met Social Media voor jouw bedrijf en diensten. Ga naar http://www.myspotty.com en meld je aan! mkbOK leden krijgen een persoonlijk plan van aanpak. Vraag ernaar!
Karel Geenen: Internet marketing - Google Adwords - Zoekmachine optimalisatie
Adviesgroep JMH B.V.: is een betrokken en deskundige dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. Zij ondersteunen en adviseren ondernemers bij financiële, administratieve, juridische en fiscale zaken.
AANVRAGEN mkbOK Business Partner KLIK  HIER
Wilt u ook Business Partner worden van mkbOK? Klik dan op onderstaande knop.
DAS: DAS maakt juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, bijna 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland. Als volwaardig mkbOK Keurmerkhouder heeft u gratis toegang tot een juridische helpdesk van DAS + 15% korting op een DAS Rechtsbijstandverzekering
Bakker Ganzeveld: is een onafhankelijk en zelfstandig assurantie-adviesbedrijf met klanten in de drie noordelijke provincies.  Gespecialiseert in alle schade- en levensverzekeringen, pensioenen en zorgverzekeringen. Jan Ganzeveld en zijn team zorgen voor de verzekeringen van menig bedrijf / mkb(OK)-er en ZZPer.
Novagraaf: Novagraaf is een internationaal octrooi- en merkenbureau dat dagelijks adviseert over Intellectueel Eigendom. Over nieuwe ideeën of nieuwe (uit-)vindingen. Zij beschermen uw beeld- en merkrecht. Dat is belangrijk. Zo weet u zeker dat uw naam/product/dienst van u is en blijft! Novagraaf heeft samen met mkbOK een stap gezet in het beschermen van uw beeld- en merkrecht. U krijgt als volwaardig mkbOK lid maar liefst 25% korting  op de registratie van uw merk.
BiedMeer: Onze webwinkelsoftware; uit ambitie ontstaan. Sinds 1999 zijn wij actief en inmiddels uitgegroeid tot een team van veertien professionals. Dagelijks faciliteren we ruim zevenentwintigduizend webwinkels en werken wij met passie aan ons product; webwinkelsoftware die converteert. We breiden het uit, optimaliseren het en verlenen support. De beste webwinkelsoftware, gratis te gebruiken en eenvoudig uit te breiden. Welkom bij BiedMeer, waar e-commerce écht begint.
 2005 - 2015 Stichting mkb en internet. Disclaimer Privacy Statement  2005 - 2018 Stichting mkb en internet. Disclaimer Privacy Statement 	Algemene voorwaarden 	mkbOK keurmerkcode 	Keuringscriteria mkbOK  stopt  eind  2018 !